Megjelent Gary Vaynerchuk, a New York Times egyik legsikeresebb szerzőjének és közösségi média szakértőjének könyve magyarul!

A mai naptól közvetlenül tanulhatsz a világ egyik legelismertebb online marketingesétől!

Egy könyv, ami pontosan arról szól, amit Zuckerberg bejelentett: a közösségépítés erejéről és elsőbbségéről minden más előtt! Ráadásul nem csak facebook fronton, hanem komplex közösségi média stratégiában. Sosem volt aktuálisabb üzleti olvasmányod!

BALEGYENES, JOBB HOROG

Hogyan érj el átütő sikert a közösségi médiában?

A legfontosabb közösségimédia-felületeken való történetmesélés bevált módszerei 12 menetben

Tanuld meg, miként tarolhat és termelhet profitot a kommunikációd a közösségi média zajos világában!

A BÉNASÁG FAKTOR

A márkák és a kisvállalkozások szeretnének relevánsnak, elkötelezettnek és hitelesnek tűnni, ám ha a tartalmuk banális és fantáziátlan, akkor leginkább csak bénának látszanak. Pusztán azért közzétenni tartalmat, hogy közzétegyünk valamit, teljességgel felesleges. A süketelő posztok csak a helyet foglalják, és jogosan hagyják hidegen a közönség túlnyomó részét. Csak a kiemelkedő tartalom tud utat vágni magának a hangzavarban.

NEM VÉLETLEN, HOGY A BOKSZ AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉG METAFORÁJA

A bokszolók legalább annyi időt fordítanak ellenfelük technikájának megfigyelésére és elemzésére, mint a sajátjukéra. Kisportolt viselkedéskutatókként elemzik ellenfelük valamennyi korábbi meccsén végrehajtott minden egyes mozdulatát és ütését, újra és újra megnézik a felvételeket, hogy beleégjen a memóriájukba nemcsak a technikája, hanem azok az apró, önkéntelen mozdulatok és szokások is, amelyek előjelezhetik a közelgő csapást.

Sokkal jobb tartalmakat készíthetnének a marketingesek, ha legalább a bokszolókéhoz hasonló intenzitással készülnének az új felületek meghódítására.

A nagyszerű bokszolókhoz hasonlóan az igazán jó történetmesélők is jó megfigyelők és magabiztosak. A jó történetmesélő ráhangolódik a közönségére, tudja, mikor kell lassítani a maximális feszültség, és mikor gyorsítani a komikus hatás elérése érdekében. Megérzi, ha kezdi elveszteni a hallgatóság érdeklődését, és tudja úgy igazítani a hangját, de akár magát a történetet is, hogy újra figyeljenek rá.


Az online marketinghez ugyanilyen típusú közönségismeret és tudatosság szükséges!

​Amit szerencsére Te is megszerezhetsz! A közösségi oldalak által kínált valós idejű visszajelzések lehetővé teszik a számodra, hogy tudományos pontossággal újra és újra teszteld, melyik tartalmad képes kapcsolatot teremteni a közönséggel, és mi hagyja őket hidegen. A Facebook-oldalon (vagy egyéb felületeken) keresztül elérhető analitika figyelmen kívül hagyása épp olyan felelőtlenség, mint úgy szállni a ringbe, hogy akár csak egyszer megnézted volna bunyó közben az ellenfeledet.

A jó marketinges történet eladja az árut, olyan érzelmeket kelt a vásárlókban, amelyek hatására azt akarják tenni, amit kérsz tőlük.

​Nem elég erőteljes a történeted, ha csak arra bírja rá a lovat, hogy elsétáljon a folyóig. Neked arra van szükséged, hogy igyon is a folyóból. Ezt a célt pedig a közösségi oldalakon kizárólag egyféle történet érheti el, mégpedig az, amelyik natív tartalommal bír, mivel ez növeli a történet erejét. Úgy kerül kialakításra, hogy visszaköszönjön benne mindaz, ami az adott felületen a vásárlók számára értéket képvisel, az esztétika, a dizájn és a hangvétel. Épp azokat az értékeket kínálja, mint azok a tartalmak, amelyek miatt az emberek az oldalt választják.

MIT TALÁLSZ A KÖNYVBEN?

Abban nem tudok segíteni, hogy milyen történetet mesélj. Annyit tudok tenni, hogy megmutatom, hogyan és mikor akarja a vásárló hallani, és mi az, ami leginkább meggyőzi arról, hogy tőled vásároljon.

Zaj, zaj, zaj – de hol vagy benne te?

A közösségi média forradalma ma már mindenkit a weben tart, de ennyi ember hangja, ha egyszerre beszélnek – arról nem is szólva, hogy véleményt formálnak, vitáznak, szórakoznak, utasításokat adnak, és még rengeteg egyéb módon fejezik ki magukat online – elsöprő tud lenni. Esélyei növelése érdekében rengeteg marketinges dönt úgy, hogy láthatósága kedvéért folyamatosan és állandóan friss tartalmat oszt meg a közösségi oldalain. A közösségi média mérlegének két serpenyőjében azonban mennyiség és minőség található. A vállalkozások vagy celebek által megosztott túl sok tartalom semmivel sem újszerűbb vagy érdekesebb a szaknévsorbeli hirdetéseknél. A közösségi oldalakon található tartalmak között rengeteg szemetet is találni.

 • Könyvemben megtanítom a történetmesélésnek azt a módját, amelynek a segítségével a legegyszerűbben tudsz kapcsolatot teremteni a napjában negyvenszer a mobiljukra pillantó vásárlókkal.
 • Ezen felül górcső alá vesszük híres és kevésbé híres márkák jó, rossz és rettenetes közösségimédia-szerepléseit. Így, reményeim szerint, betarthatom a magamnak tett ígéretemet, hogy olyan könyvet írjak, amely segít az embereknek elkerülni a közösségimédia-marketing általános buktatóit, és amely referenciaként szolgálhat a könyvet időről időre újból kézbe vevő olvasók számára.

Épp, ahogy a bokszban, ha egyszer megismered a közösségi média tudományát, képes leszel alkalmazni az általad tanultakat bármilyen, a jövőben megszülető felület esetében.

Ez pedig remek dolog. Annak érdekében, hogy könyvem időtálló legyen, csak olyan felületet választottam ki elemzésre, amelynek még legalább három-öt éve van (ami, lássuk be, elég szép élettartam egy internetes felület számára).

A KÖNYVBEN AZ ALÁBBIAKAT VESSZÜK GÓRCSŐ ALÁ:


1. menet

Felépítés – Amit minden magára valamit is adó vállalkozónak/marketingesnek tudnia kell a reklámkampányokról

​​​​2. menet

A remek tatalom és az érdekes történetek jellemzői


3. menet

Történetmesélés a Facebookon

4. menet

Mit kezdj a Twitterrel?


5. menet

Hogyan használd a Pinterestet?

6. menet

Mit kommunikálj az Instagramon?


7. menet

A Tumblrön is van élet!

8. menet

A fejlődő hálózatokban rejlő lehetőségek (melyek ezek?)


9. menet

Erőfeszítés, avagy a tartalom a király, a kontextus az isten, de a harmadik tényező nélkül (erőfeszítés) nem rúghatsz labdába.

10. menet

Minden vállalat médiavállalat, a Tiéd is!


11. menet

Következtetés

12. menet

Kiütés


A marketingesek folyamatosan olyan univerzális történetmesélési útmutatót várnak tőlem, amelyből kiderül a döntő jobbhorog előtt szükséges balegyenesek optimális száma.
Ilyen forgatókönyv azonban nem létezik. A történetmesélés a közösségi médiában épp ugyanolyan édes tudomány, mint a boksz, ugyanúgy szükséges hozzá az állandó kísérletezés és a hosszadalmas megfigyelés – a tanulás!

Mire van szükséged ahhoz, hogy az emberek meghallják az üzenetedet a közösségi oldalakon, és neked megfelelően reagáljanak rá?
Arra, hogy az adott felület saját nyelvezetét használd, figyelj a kontextusra, értsd meg azokat az árnyalatokat és apró különbségeket, amelyek egyedivé tesznek minden egyes oldalt, majd igazítsd ezeknek megfelelően az általad kínált tartalmat. Erről szól a könyvem!

A márkádhoz mindig hűnek kell maradnod, legyen bármi is az általad elmesélt történet.
A natív történetmesélés nem jelenti, hogy meg kell változtasd az identitásodat az adott felület igényeihez igazodva. Az identitásod változatlan marad, bármi is történik.

Egészen máshogyan viselkedem, amikor előadást tartok Washingtonban, amikor a vonaton hazafelé tartok, vagy amikor meccset nézek aznap este a haverjaimmal.
Ettől én még mindig ugyanaz a fickó vagyok. A különféle oldalak lehetővé teszik számodra, hogy a márkádat több szempontból is megismertethesd a közönséggel. Az összes általad kivitelezett balegyenessel a történeted más-más részét mesélheted el.

Az emlékezetes, hatékony, mobilra optimalizált közösségi tartalom előállítása, amely a rajongóidból vásárlókat varázsol, külön tudomány. Most jött el az ideje annak, hogy elsajátítsd ezt a tudományt.

 • 1
  A cselekvésre való felhívás egyszerű és könnyen érthető.
 • 2
  Tökéletesen illeszkedik a mobilokhoz és a digitális eszközökhöz.
 • 3
  Tiszteletben tartja az adott közösségi oldalra jellemző árnyalatokat és finomságokat.

Könyvemben számtalan információval fogok szolgálni az ügyben, hogy hogyan lehet hatékonyabbá tenni a balegyeneseket.

Ám először arra szeretnélek rávenni, hogy próbáld az ütéseidet a komfortzónádon kívüli területekre célozni. Célszerű ott hirdetni, ahol közönség is akad, ám legalább tizenhat szeme kellene legyen az átlag fogyasztónak ahhoz, hogy tudja tartani a lépést az összes figyelméért versengő felülettel. Minden marketinges fő célja, hogy akkor találja meg a vásárlókat, amikor azok a leginkább szeretnének vásárolni. Ehhez ott kell lenni, ahol ők vannak. Ez meglehetősen nagy kihívás, mivel állandóan változik, éppen hol találhatók. Ettől még megoldható a feladat. Igazából mindegy is, hol szeretnéd utolérni a vevőidet, de kiütést érő történettel és azt lebilincselő módon elmesélő tartalommal kell előállnod.

A világ, amelyben ma élünk, minden nap, minden másodpercben fejlődik. Ahhoz, hogy sikeres vállalkozó, marketinges vagy épp mérvadó híresség lehess, teljesen más készségekre van szükség, mint tíz évvel ezelőtt, még akkor is, ha a korábban szükséges készségek évtizedekig voltak nélkülözhetetlenek.

Az instagramos videók csak a fejlődés legutóbbi állomását jelentik. Hamarosan elindul a Google Glass, és azt kell kitalálnunk, hogyan lehet a vásárlók szeme előtt felvillanó kijelző segítségével történetet mesélni. Ahogy haladunk előre, folyamatosan át kell gondoljuk, mennyiszer kell appokon, videókon és szemüvegeken keresztül értéket szolgáltatnunk ahhoz, hogy mi is kérhessünk valamit a vásárlóinktól. Nem szabad elfelejtenünk, hogy adni, adni és adni kell, mielőtt kérhetnénk bármit is. Az igazi kihívás mindig is ez lesz. Ez és az, hogy elég gyorsan tudjuk tartani a lépést.

Az új felületekre való gyors váltás előnyeit már számtalanszor bizonyították. Az Instagramon és Pinteresten jelentős emberek és márkák nem feltétlenül azonosak a Facebookon és Twitteren sikeresekkel. Egyszerűen csak hamar rávetették magukat a felületre, és a többieknél előbb ismerték ki a lehetőségeket. Ők azok, akik léptek, próbálkoztak, tanultak, és figyelték a többieket. Mindent egy lapra tettek fel.

Viszket a tenyered, hogy bevidd azt az erőteljes balegyenest, ami kiüti a konkurensedet?

Viszket a tenyered, hogy bevidd azt a jobb horgot, ami megtöri a vásárlóid ellenállását?

Akkor szükséged van egy mesteredzőre – Én szívesen leszek az edződ!

​„Rossz hírem van: a marketing nehéz, és csak egyre nehezebb lesz. Az emlékezetes, hatékony, mobilra optimalizált közösségi tartalom előállítása, amely a rajongóidból vásárlókat varázsol, külön tudomány. Nincs azonban idő arra, hogy a múltat sirassuk. Most jött el az ideje annak, hogy elsajátítsd ezt a tudományt!

Abban nem tudok segíteni, hogy milyen történetet mesélj. Annyit tudok tenni, hogy megmutatom, hogyan és mikor akarja a vásárló hallani, és mi az, ami leginkább meggyőzi arról, hogy tőled vásároljon.”

Gary Vaynerchuk

Ugye nem akarod Te kapni a balegyenest?

Akkor olyan meggyőződéssel küzdj a közösségi média szorítójában, ahogy Muhammad Ali és Joe Frazier tette Manilában. (Ha nem ismernéd a sztorit, a boksz történetének legnagyobb csatájaként emlegetik a mérkőzést.)
Most kesztyűt fel, figyeld az edzőt és ne feledd: Te leszel a bajnok!

A könyvet most elsők között szerezheted be ezen az oldalon, amíg az első kiadás készlete tart!

A könyv ára 5.970 Ft, mely egy új szintre repíti közösségi médiás jelenléted, és olyan ötleteket és gondolatokat fog adni neked, mely sokszorosan fogja behozni az árát. A szállítási díj és kezelési költség bankkártyás fizetés esetén 1.500 Ft,
utánvét esetén 1750 Ft.

FIGYELEM! A könyv jelenleg sehol máshol nem kapható, és egy jó ideig nem is lesz, így azt javasoljuk neked, hogy ne habozz, ennek a könyvnek az ára igen csekély befektetés ahhoz a hatalmas értékhez képest, melyet Garytől kapsz! 

(Gary amúgy is arról ismert, hogy az ingyenes anyagaiban és a könyveiben is akkora, sőt nagyobb értéket ad, mint más guru a több száz, vagy több ezer dolláros tanfolyamaiban... Ő tényleg azt csinálja, amit mond, értékadás 100%-ban!)

Vásárold meg a könyvet most 5.970 Ft-ért, és elsők között részesülhetsz az első 1.500 példányból.

Ha esetleg az ár kérdés lenne…

Nézd, ez a TOP marketinges anyag alig kerül többe, mint 2 mozijegy ára, mégis örökre, bámulatosan meg tudja változtatni a céged életét. Ha egy pár óráig tartó szórakozás megér ennyit, akkor a hátralévő életed is megérdemel ennyit, nem?

Töltsd ki a lenti űrlapot, rendeld meg a könyvet most, és tedd nagyobb fokozatba céged online marketingjét!

KÉRD PÁRBAN Az online marketing mesterfogásokkal!

"Ha jelenleg gondot okoz nagyobb forgalmat irányítani a weboldaladra, vagy a látogatókból konverziókat generálni, akkor azt gondolhatod, hogy forgalmi vagy konverziós problémád van. Több ezer vállalkozással foglalkoztam már, de tapasztalatom szerint csak ritkán van erről szó. A csekély forgalom és a szerény konverziós számok csupán egy sokkal nagyobb probléma tünetei, egy olyan problémáé, amit nehéz észrevenni (ez a rossz hír), de sokkal könnyebb orvosolni (ez a jó hír)."

Az oldal alján lévő űrlapon pipáld be, hogy kéred Russell Brunson könyvét is.

FIzetési módok

Fizetni  bankkártyával és utánvétes fizetéssel is tudsz.  Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, ezen keresztül tudod kifizetni a díjat.

Már a magyarországi megjelenés napján 600 példány gazdára talált!

Ne habozz, ha szeretnél részesülni idén az első kiadásból!

Rendelésedről elektronikus számlát állítunk ki!

Papír alapú számlát nincs módunkban kiállítani, de ne aggódj, az elektronikus számlát is ugyanúgy el tudod számolni a cégedben, mint bármilyen régi típusú papíralapú számlát. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

A könyv paraméterei​​​​

Terjedelem: 237 oldal
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhatáblás
Ár: 5.970 Ft
kiadó: MarketingAmazing.hu

Figyelem! Ha nem adod le most a rendelésed, akkor hamarosan nagy eséllyel túl késő lesz! Rohamosan fogynak a könyv példányai és nem tartanak ki sokáig. Ráadásul minden egyes halogatással töltött perc abból a versenyelőnyből vesz el, amit a könyvben lévő stratégiák használatával érnél el versenytársaiddal szemben.

Ne feledd, ha ma megrendeled Gary Vaynerchuk – Balegyenes, jobb horog könyvét, akkor pár napon belül te is alkalmazhatod azt a TOP közösségi média tudást a cégedben, ami eddig Magyarországon nagy részben nem volt elérhető.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi a vásárlás menete?
Töltsd ki a fenti űrlapot adataiddal, ügyelve arra, hogy pontosan add meg az email címed (hiszen ide fontos információkat küldünk számodra a rendeléseddel kapcsolatban), telefonszámod (probléma esetén ezen fog keresni téged a futár), valamint számlázási adataidat is. Az űrlap kitöltése után átirányítunk az OTP Simple felületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Sikeres fizetés után a csomagod a ComplexPress postázza, és másnap már olvashatod is a könyved!

Miért aktuális ma ez a könyv?
Gary Vaynerchuk olyan könyvet akart írni, ami évekig megállja a helyét és értéket teremt.
A könyv célja a közösségi média felületén való hatékony kommunikáció.

Az alapgondolata az, hogy ha szeretnéd a könyvben leírtak szerint elsajátítani és természetessé tenni a natív (természetes) kommunikációdat, akkor meg kell ismerned a közösségi platformokat is. A könyvnek nem célja ezeknek a platformoknak a részletes és aktuális elemzése, csupán a megfelelő kommunikációs stratégia bemutatása. És ebben világelső! Aki elolvassa, olyan kommunikációs stratégiát tud felállítani magának, ami piacvezetővé teheti.

Copyright © 2017-2018. MarketingAmazing.hu | ÁSzF | Adatvédelmi Nyilatkozat