JOGI NYILATKOZAT​

Azzal, hogy látogatod a Marketing Amazing Kft. által üzemeltetett www.marketingamazing.hu domain néven és ennek aldomainjein, valamint a www.freedombusiness.hu domain néven és ennek aldomainjein elérhető weboldalakat, így jelen weboldalt, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy vásárlója a Marketing Amazing Kft-nek.

 

A Weboldallal kapcsolatos szellemi tulajdonjog

A www.marketingamazing.hu domain néven és ennek aldomainjein, valamint a www.freedombusiness.hu domain néven és ennek aldomainjein szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.
Jelen weboldalon található teljes tartalom minden része, minden eleme, szöveges, képi és egyéb tartalmai, valamint a tartalmak rendszerezésével és kiválasztásával kapcsolatos minden képi és technikai megoldás, grafika, védjegy, logó, adatbázis és bármilyen más rész a Marketing Amazing Kft. szellemi tulajdonát képezik.

 

A www.marketingamazing.hu domain néven és ennek aldomainjein, valamint a www.freedombusiness.hu domain néven és ennek aldomainjein, így jelen weboldal szövegének és bármely egyéb részének, bármilyen módszerrel, bármilyen technikával történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos minden jogot fenntartunk.

Minden jog fenntartva © Copyright Marketing Amazing Kft., 2018-2021