ÓRIÁSI ÜNNEPI KEDVEZMÉNY!

minden könyv  40% kedvezménnyel

minden könyv  
40% kedvezménnyel

Plusz további 6 ráadás ajándék ha legalább 3 könyvet vásárolsz:
23.900 Ft értékben online anyagok!

Russell Brunson

ONLINE MARKETING MESTERFOGÁSOK

Titkos eszköztár online vállalkozásod fejlesztéséhez


Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan kell úgy felépíteni a vállalkozásod termék- és szolgáltatási struktúráját, hogy akár kétszer-háromszor több profitot tudjon neked termelni. Komplett online stratégiát kapsz ahhoz, hogyan alakítsd ki az értékesítési rendszered az interneten.

Konkrét, részletes forgatókönyveket találsz a könyvben, amelyeket több százmillió online látogató és több ezer teszt segítségével tökéletesített Russell és csapata a leghatékonyabb online működéshez. 


311 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft
kiadó: MarketingAmazing.hu


Nicholas Kusmich

FACEBOOK-KÉPLET

Bevezetés a sokszorosan megtérülő Facebook-hirdetések világába


Mindaddig nem remélhetsz kiugró bevételeket a Facebookon, amíg csak a beállításokra koncentrálsz („hova kattintsak?”). Bár a beállítások nagyon fontosak, viszont a legelső lépés az, ha tudod, hogyan keltheted fel a célközönséged figyelmét, és ehhez a legjobban kitesztelt módszertant használod.


Ez a ’Tartalmi Azonosság’ elnevezésű stratégia, és ezt a módszertant sajátítod el a könyvből, így biztos alapokra tudsz építkezni. A könyvben leírtakat alkalmazva az emberek nem idegesítőnek, hanem hasznosnak tartják a hirdetésedet és nagyobb arányban kattintanak rá, ahelyett, hogy átgörgetnének rajta.


176 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft


Shama Hyder 

ZEN A KÖZÖSSÉGI MARKETINGBEN

Kínlódás helyett öröm, pazarlás helyett profit


A közösségi marketingnek nem kell szenvedésnek lennie! Létezik egy könnyebb és örömtelibb módszer, hogy megnöveld a bevételeidet, erről szól ez a könyv.
Facebook - Instagram - Twitter - Pinterest - LinkedIn - Snapchat - Youtube: Milyen konkrét marketingtaktikákat alkalmazz ezeken a felületeken?

4 pontos checklist, ami nélkül nem érdemes foglalkoznod a közösségi marketinggel; A 3 lépéses formula, hogy soha többé ne szenvedj hiányt ügyfelekben; A nagyszerű weboldal 3 fő feladata és 7 fontos eleme. Plusz rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a közösségi marketingedből, miközben még élvezed is.


335 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft

Jeremy McGilvrey

INSTAGRAM TITKOK

Profi eszköztár a biztos vevőket és kiszámítható nyereséget hozó Insta-profilod építéséhez


A világ legátfogóbb Instagram könyvéből most lépésről-lépésre sajátíthatod el az online vállalkozókat leginkább érdeklő két dologhoz vezető képletet:
1. Hogyan építs nagy követőtábort belátható időn belül?
2. Miként alakítsd az Insta-profilodat rendszeres, biztos jövedelemmé?


Ismerd meg most a nyerő Insta-stratégiát, ami folyamatos pénzügyi sikereket generál neked!
Jelenleg nincs más könyv a világon az Instagramról, amely ténylegesen kipróbált tanácsokat nyújt neked olyasvalakitől, aki folyamatosan kiemelkedő pénzügyi sikereket ér el az adott felületen.


240 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft


Alex Becker

10 PILLÉR A GAZDAGSÁGHOZ

Önerőből lett milliárdosok módszere


A szerző maga is vagyonos ember és jelentős időt töltött azzal, hogy személyesen tanult multimilliomosoktól és a munkájukat tanulmányozta. Bemutatja azt a 10 pillért, amelyek őt és oly sokakat nagyon gazdaggá tettek. 


A fejezetek 3 részből állnak: 1. A pillér ismertetése (példákkal); 2. Így használd a pillért, ha kezdő vagy; 3. Így használd a pillért, ha haladó vagy.


252 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft

Russell Brunson

SZAKÉRTŐI MESTERFOGÁSOK

Titkos eszköztár az üzeneted terjesztéséhez, a követőtáborod építéséhez és a piacod meghódításához


Van benned valami különleges, amivel megváltoztathatod a világot és még meg is gazdagodhatsz közben.
Lehetsz fodrász, kertész, fogorvos, fitnesz edző, mlm-es, üzletkötő vagy marketinges, bármivel is foglalkozz, már most a szakértője vagy valaminek! Ha vagyonokat akarsz keresni a tudásoddal, ez a te könyved.


Russell mindent odaad, amire szükséged van ehhez.
Könyve olyan útitervet tartalmaz, amely lépésről lépésre leírja, hogyan lesz a tudásodból jólét és vagyon, bármilyen szintről is indulj most.


331 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft
kiadó: MarketingAmazing.hu

Gary Vaynerchuk

HASÍTS!

Hogyan építik cégüket és befolyásukat a legnagyobb vállalkozók, és hogyan csinálhatod ezt utánuk?


Tudod, hogyan használhatod fel az internetet egy erőteljes,
időtálló személyes márka létrehozásához?

Ebben a könyvben elmesélem!

Szeretnélek a könyvemen keresztül megismertetni más vállalkozókkal, akik hihetetlen sikereket értek el személyes márkájuk kiépítése során és közös bennük, hogy egyszerűen imádják az életüket.


237 oldal | 140x200 mm | puhatáblás
5970 Ft helyett 3582 Ft
kiadó: MarketingAmazing.hu

Tanulj a világ elsőszámú marketing szakértőitől!


Ők nem a filozófiák emberei:
A legelismertebb online marketingesként
a valóságban is naponta alkalmazzák és folyamatosan tesztelik
az általuk javasoltakat.

Russell Brunson

Az elmúlt tíz évben Russell több mint egymillió vállalkozóval volt kapcsolatban, több százezer példányban értékesítette könyveit, és társalapítója a ClickFunnels nevű szoftverfejlesztő cégnek, amely mindössze három év alatt nőtt nulláról 100.000.000 dollárra és 55.000 ügyfélre. Több tucat különböző piacon próbálta már ki a tudását: közvetlen együttműködésben áll több száz különféle típusú vállalkozással, tanácsokat ad nekik, segít növelni a nyereségességüket szinte majdnem minden létező piaci szegmensben. Idaho-ban él, házas, öt gyermek apukája.

Gary Vaynerchuk

Legfőképpen történetmesélő vállalkozó. Másrészről a The New York Times listáján négy alkalommal is szereplő bestseller szerző és a közösségi média királya, egy igazi született sorozatvállalkozó. Tanácsadó cége, a VaynerMedia, Fortune 500 listás cégekkel dolgozik digitális és közösségimédia-stratégiák és -tartalom fejlesztésén. A Buinessweek beválasztotta a 20 leginkább követésre javasolt vállalkozó, a CNN pedig a Twitter 25 legjobb technikai befektetője soraiba. New Yorkban él, házas, két gyermek édesapja.

SHAMA HYDER

Elismert nemzetközi előadó, aki a világ olyan meghatározó vezetőivel állt már egy színpadon, mint Barack Obama és a Dalai Láma. Komoly bizalmat élvező médiaszakértő és keresett televíziós személyiség, aki rendszeresen feltűnik a Fox, a Bloomberg, a CNBC és az MSNBC adásaiban.

Alapítójaként és vezérigazgatójaként vezetése alatt a díjnyertes integrált online marketing és digitális PR-ügynökség, a Marketing Zen Group globális iparági vezetővé nőtte ki magát. Elnyerte a Fehér Ház és az Egyesült Nemzetek elismerését, mint az Amerikai Egyesült Államok első 100, fiatal vállalkozók által vezetett szervezetének egyike.

ALEX BECKER

Multimilliomos tech-vállalkozó, youtuber, előadó és online marketinges, aki számos online szoftvercéget hozott létre. Ezreknek segített már elindítani nyereséges online vállalkozásukat, mindezt dallasi otthonának kényelméből. Ha megkérdezed, mi volt a legnagyobb hiba a karrierje során, ezt válaszolja: „Túl alacsonyra lőttem, nem tettem magasra a lécet, és túl sok dologra koncentráltam egyszerre." Az online média napról napra változik, de Alexnek van egy titka, amellyel golyóállóvá tette magát a következő évtizedre - és erről még hallani fogsz, ugyanis nem csak marketinget érdemes Alextől tanulni, hanem pénzügyeket és vállalkozás menedzsmentet is!  

Nicholas Kusmich

A világ egyik legjobb Facebook-stratégája, akihez a Facebook-szakértők fordulnak, amikor segítségre van szükségük.
Arról ismert, hogy a legnagyobb megtérülést képes a hirdetéseknek generálni, ami a jelenlegi csúcsa szerint több mint 30 000%(!). Munkássága során Nick ‘A-listás’ ügyfeleknek szolgáltat, beleértve a legjelentősebb véleményvezéreket, a New York Times bestseller-szerzőit és a legnagyobb Inc. 500-as vállalatokat.


Jeremy McGilvrey

​A legnagyobbtól tanult: közvetlenül a @Millionaire_Mentor néven is ismert Jason Stone volt a mentora, akinek csupán az Instagramból származó jövedelme jóval meghaladja a 2 millió dollárt. Jeremy túlszárnyalta mesterét. Létrehozta saját Insta-Akadémiáját, amely jelenleg a legsikeresebb instagramos képzési program a világon, és azt tanítja meg az üzletembereknek, hogyan használják az Instagramot megbízható és kiszámítható profittermelésre.

A legfrissebb online marketing tudást kapod első kézből, torzítatlanul!

Tanulni csak a legjobbaktól érdemes. Üzletet és marketinget is.

Ezért kizárólag olyan neves szakértők könyveit fordítjuk le neked magyar nyelvre, akik nemzetközi szinten kiemelkedő értéket nyújtanak, és bizonyítják, hogy nem csak a saját vállalkozásuknak, hanem másoknak is kivételes eredményeket hoz a szaktudásuk. Légy a siker részese!

Üzleti előnyök

  • Kezedbe kapod az internetes pénzkeresés jelenleg is leghatékonyabb üzleti fogásait;
  • Megtanulod, hogyan kell szilárd alapokon beépítened ezeket a vállalkozásodba;
  • Felismered, hogyan válj erőteljes vezetővé és építs profitábilis üzletet;

Marketing előnyök

  • Közvetlenül a világ legelismertebb online marketingeseitől tanulhatsz;
  • Tiéd lesz az az online eszköztár, ami segít az üzeneted terjesztésében, a követőtáborod építésében és a piacod meghódításában;
  • Egyértelmű lesz, hogyan építs fel egy komplett online marketing és kommunikációs stratégiát, és miként valósítsd meg lépésről-lépésre;

Egyéb előnyök

  • Csak egy szállítási költséged van, míg, ha külön veszed meg a köteteket, akkor mindegyikhez külön kell fizetned a szállítási költséget is. 

+ Értékes és hasznos ajándékokat kapsz
az ünnepi akció alkalmából!

AJÁNDÉKAID 3 könyv vásárlása esetén​

23.900 Ft értékben:

Boldog ünnepeket! :)

MIÉRT SIKERESEK A VERSENYTÁRSAID?

3 lépéses kampány-kutatási és elemzési modell Russell Brunsontól

Egy profi, mégis egyszerűen követhető ellenőrző lista, ami segít megérteni, hogyan értelmezd, amit a versenytársaid csinálnak: HOL reklámoznak, MILYEN reklámjaik vannak és HOVA terelik az érdeklődőiket, valamint miként alakítsd át az ő forgalmukat a te forgalmaddá?

(letölthető pdf)
értéke: 2.000 Ft

16 MINTA A TÖKÉLETES LEZÁRÁSHOZ

Russell Brunson titkos fegyvere, hogy sikeres legyél az eladásban

Megkapod a folyamatot, amivel olyan drámai növekedést érhetsz el, mint Russell. Amikor például színpadról értékesít, az 5-10%-os eladási arányát 40%-ra emeli ezzel a módszerrel.
Tehát online és személyes értékesítésnél is kiválóan alkalmazható mintákhoz jutsz!

(letölthető pdf)
értéke: 2.000 Ft

FACEBOOK, AZ ONLINE ARANYBÁNYA

Pénzt fialó stratégia Vicsai Gábor közösségi média szakértőtől

Ha van egy jól működő stratégia a birtokodban, az olyan, mint amikor pókerben látod az ellenfeled lapjait. Ebből a videóból megtanulod, mit kell tenned, hogy te kerülj ki a játszmából győztesen, azaz ne csalódást, hanem pénzt hozzon a Facebook-ba fektetett munkád.


(video mp4)
értéke: 10.000 Ft

Építs elkötelezett
és erős közösséget
a Facebookon!

Domán Zsolt előadása (60 perc)

Zsolt az előadásában megmutatja,
miként tudod nehézsúlyú
világbajnok bokszolóhoz méltóan
uralni a kék sarkot:
a Facebook világát!
Csupa hasznos gyakorlati tanács! 


(video mp4)
értéke: 3.300 Ft

A Facebookon nem lehet értékesíteni? Hatalmas profitot lehet generálni!

Vicsai Gábor előadása (30 perc)

Egy izgalmas esettanulmány: Gábor bemutatja, hogyan reklámozták az
Instabirodalom rendezvényt, majd később az online termékét, és értékesítettek kizárólag csak a közösségi médián keresztül!


(video mp4)
értéke: 3.300 Ft

Hogyan építettem fel két sikeres online vállalkozást az InstagramMAL?

Kovács Gergely előadása (30 perc)

Gergely saját példákon keresztül mondja el, hogyan használhatod ki a világ leggyorsabban növekvő közösségi média platformját, az Instagramot a vállalkozásod felfuttatására.


(video mp4)
értéke: 3.300 Ft

OLVASD EL A KÖNYVEKET, HA:

  • valódi és biztos ismeretekre vágysz a hatékony online marketingről,
  • miközben rengeteg pénzt is akarsz keresni.

A megrendelés leadása egyszerű: 

Töltsd ki a lenti űrlapot

Legalább 3 könyvet rendelj, ha szeretnéd megkapni az ajándékokat.
Bármilyen kombinációt választhatsz.


LEGKÉSŐBB 24 ÓRÁN BELÜL
ÁTADJUK A KÖNYVE(I)D
A FUTÁRNAK


HASZNÁLD A KÖNYVEKET
ÉS TÖBBSZÖRÖZD MEG
AZ EREDMÉNYEIDET


Kérdésed van?
Segítünk :)

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire itt nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@marketingamazing.hu címre, vagy hívj minket a +36 20 288 0471-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 10:00 és 16:00 között. Örömmel segítünk!

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetni bankkártyával és átutalással is tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, ezen keresztül tudod kifizetni a díjat.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Bankkártyás fizetés esetén 1500 Ft
Utalás esetén 1750 Ft

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra az OTP bankfióknak.

Rendelésedről elektronikus számlát állítunk ki!

Papír alapú számlát nincs módunkban kiállítani, de ne aggódj, az elektronikus számlát is ugyanúgy el tudod számolni a cégedben, mint bármilyen régi típusú papíralapú számlát. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

​ÍGY KAPOD MEG AZ AJÁNDÉKAIDAT:

Mert min. 3 könyv vásárlása esetén ajándékok járnak!

A) Kártyás fizetés után azonnal küldjük e-mailben az ajándékok letöltési linkjét arra a címre, amit itt, az űrlapon megadtál. A könyve(i)d pedig 48 órán belül házhozszállítjuk (hétköznapokat számolva).

B) Átutalás esetén az utalásod beérkezése után küldjük el az ajándékok letöltési linkjét arra az e-mail címre, amit itt, az űrlapon megadtál. Figyelem! Az utalásod beérkezése után indítjuk útnak a könyveidet, a csomagod az utalás beérkezésétől számítva 48 órán belül nálad lesz! (hétköznapokat számolva)

A MarketingAmazing könyvei
nem a legolcsóbbak,
hanem a legjobbak.

Megérdemled, hogy a világ legjobbjaitól tanulj!


Most ünnepi akció keretein belül
teheted ezt meg,
élj a ritka lehetőséggel!

Copyright © 2019 MarketingAmazing.hu