Könyvek - Marketing Amazing

Könyvek

A világ TOP marketingeseinek tudása magyar nyelven

Alex Becker

10 PILLÉR A GAZDAGSÁGHOZ

Önerőből lett milliárdosok módszere

A szerző maga is vagyonos ember és jelentős időt töltött azzal, hogy személyesen tanult multimilliomosoktól és a munkájukat tanulmányozta. Bemutatja azt a 10 pillért, amelyek őt és oly sokakat nagyon gazdaggá tettek. 

A fejezetek 3 részből állnak: 1. A 10 pillér ismertetése (példákkal); 2. Így használd a pilléreket, ha kezdő vagy; 3. Így használd a pilléreket, ha haladó vagy.

52 oldal | 140x200 mm | puhatáblás ​

5970 Ft

Nicholas Kusmich

FACEBOOK-KÉPLET

Bevezetés a sokszorosan megtérülő Facebook-hirdetések világába

Mindaddig nem remélhetsz kiugró bevételeket a Facebookon, amíg csak a beállításokra koncentrálsz („hova kattintsak?”). Bár a beállítások nagyon fontosak, átütő eredményeket csak úgy remélhetsz, ha tudod, hogyan keltheted fel a célközönséged figyelmét, és ehhez a legjobban kitesztelt módszertant használod.

Ez a ’Tartalmi Azonosság’ elnevezésű stratégia, és ezt a módszertant sajátítod el a könyvből, így biztos alapokra tudsz építkezni. A könyvben leírtakat alkalmazva az emberek nem idegesítőnek, hanem hasznosnak tartják a hirdetésedet és nagyobb arányban kattintanak rá, ahelyett, hogy átgörgetnének rajta.

176 oldal | 140x200 mm | puhatáblás

5970 Ft

Jeremy McGilvrey

INSTAGRAM TITKOK

Profi eszköztár a biztos vevőket és kiszámítható nyereséget hozó Insta-profilod építéséhez

A világ legátfogóbb Instagram könyvéből most lépésről-lépésre sajátíthatod el az online vállalkozókat leginkább érdeklő két dologhoz vezető képletet:
1. Hogyan építs nagy követőtábort belátható időn belül?
2. Miként alakítsd az Insta-profilodat rendszeres, biztos jövedelemforrássá?

 

Ismerd meg most a nyerő Insta-stratégiát, ami folyamatos pénzügyi sikereket generál neked!


Jelenleg nincs más könyv a világon az Instagramról, amely ténylegesen kipróbált tanácsokat nyújt neked olyasvalakitől, aki folyamatosan kiemelkedő pénzügyi sikereket ér el az adott felületen.

240 oldal | 140x200 mm | puhatáblás

5970 Ft

Shama Hyder

ZEN A KÖZÖSSÉGI MARKETINGBEN

Kínlódás helyett öröm, pazarlás helyett profit

A közösségi marketingnek nem kell szenvedésnek lennie! Létezik egy könnyebb és örömtelibb módszer, hogy megnöveld a bevételeidet, erről szól ez a könyv.
Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – LinkedIn – Snapchat – Youtube: Milyen konkrét marketingtaktikákat alkalmazz ezeken a felületeken?

4 pontos checklist, ami nélkül nem érdemes foglalkoznod a közösségi marketinggel; A 3 lépéses formula, hogy soha többé ne szenvedj hiányt ügyfelekben; A nagyszerű weboldal 3 fő feladata és 7 fontos eleme. Plusz rengeteg hasznos tipp ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a közösségi marketingedből, miközben még élvezed is.

335 oldal | 140x200 mm | puhatáblás

5970 Ft

Russell Brunson

SZAKÉRTŐI MESTERFOGÁSOK

Titkos eszköztár az üzeneted terjesztéséhez, a követőtáborod építéséhez és a piacod meghódításához

Van benned valami különleges, amivel megváltoztathatod a világot és még meg is gazdagodhatsz közben.
Lehetsz fodrász, kertész, fogorvos, fitneszedző, hálózatépítő, üzletkötő vagy marketinges – bármivel is foglalkozz, már most a szakértője vagy valaminek! Ha vagyonokat akarsz keresni a tudásoddal, ez a te könyved.


Russell mindent odaad, amire szükséged van ehhez.
Könyve olyan útitervet tartalmaz, amely lépésről lépésre leírja, hogyan lesz a tudásodból jólét és vagyon, bármilyen szintről is indulj most.

331 oldal | 140x200 mm | puhatáblás

5970 Ft

Gary Vaynerchuk

HASÍTS!

Hogyan építik cégüket és befolyásukat a legnagyobb vállalkozók, és hogyan csinálhatod ezt utánuk?

Tudod, hogyan használhatod fel az internetet egy erőteljes,
időtálló személyes márka létrehozásához?

Ebben a könyvben a közösségi média királya példákkal alátámasztva mutatja meg neked!

Gary az egyik legsikeresebb a könyvemen keresztül megismertetni más vállalkozókkal, akik hihetetlen sikereket értek el személyes márkájuk kiépítése során és közös bennük, hogy egyszerűen imádják az életüket.

237 oldal | 140x200 mm | puhatáblás

5970 Ft

Russell Brunson

ONLINE MARKETING MESTERFOGÁSOK

Titkos eszköztár online vállalkozásod fejlesztéséhez

Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan kell úgy felépíteni a vállalkozásod termék- és szolgáltatási struktúráját, hogy akár kétszer-háromszor több profitot tudjon neked termelni. Komplett online stratégiát kapsz ahhoz, hogyan alakítsd ki az értékesítési rendszered az interneten.

Konkrét, részletes forgatókönyveket találsz a könyvben, amelyeket több százmillió online látogató és több ezer teszt segítségével tökéletesített Russell és csapata a leghatékonyabb online működéshez.

311 oldal | 140x200 mm | puhatáblás | kiadó: MarketingAmazing.hu

5970 Ft

KÖNYV MEGRENDELÉS

10.000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes!