Referenciák - Marketing Amazing

Referenciák

Néhány referencia a sok közül

Videó lejátszása

HVG állásbörze

„Elképesztően profi Gábor hozzáállása, nagyon szeretünk vele dolgozni, és neki köszönhetjük, hogy mindig teltházunk van.”

Videó lejátszása

Szabó Péter

„Rengeteget dolgozom Gáborral, és meggyőződésem, hogy ő ma az első számú Facebook-specialista Magyarországon.”

Videó lejátszása

Hirsch Attila

„Mielőtt Vicsai Gáborral találkoztunk, már öt-hat Facebook szakértőt elfogyasztottunk, de Gábor volt az első, aki valóban hasznos tanácsokat tudott adni a Facebook hirdetéseinkkel kapcsolatban, és megháromszorozta a céges bevételünket.”

Videó lejátszása

Tóth Mihály

„Vicsai Gábor az ország első olyan Facebook marketingese, aki tényleg át tudja adni azt a tudást, amit az ügyfeleinél elért. Nálam a konverziók költségét segített nagyban lecsökkenteni, és nyereségessé tette a kampányunkat – itt a lehetőség, tanulj tőle!”

Várhegyi Tamás

Online marketing szakértő, író és előadó

Óriási segítséget nyújtott abban, hogy a könyveim bestsellerek legyenek, a tréningjeim pedig teltházasak és mindeközben nyugodt lehessek afelől, hogy a Facebook-költéseim rendben vannak és a lehető legnagyobb megtérülést jelentik.

Vajda Emese

Marketingmenedzser

 

Az évek alatt volt szerencsém többször is együtt dolgozni Gáborral, ahol nagyon sokat tanultam tőle, rengeteg tapasztalatot osztott meg velem. Ha szeretnél valakitől marketinget tanulni, ő az ideális választás, csak ajánlani tudom.

Szász Mátyás

Marketingstratéga, a Vezérakadémia alapítója

 

Azért szeretek tőle tanulni, mert tényleg irgalmatlan mennyiségű tudás áll mögöttük a gyakorlati életből. Harctéren lepróbált technikákat, olyan esszenciát tudsz megkapni, amit más oktatótól a magyar piacon nem.